vanhemman prinsessan valtakunta!

torstai 4. joulukuuta 2014

Tänään ehdin napsia muutamat kuvat juuri ennen päiväunikävelyä kun aurinko paistoi ulkona niin kauniisti! Tajusin yht'äkkiä, että vanhemman neidin huone on ollut ihan paitsiossa pitkän aikaa, joten tartuin tilaisuuteen, ja tässä on tulos siitä:

Mitäs täällä onkaan tullut touhuttua sitten viime näkemän? Ruskea lipasto on saanut Sisustus Satiinista uudet vetimet, neiti sai uuden, ihanan sängyn, lattialle hankin puuvillamaton vaalentamaan huoneen yleisilmettä ja iso möhkälenojatuoli sai siirtyä pois viemästä tilaa. Oikein harmittaa kun ei ole tullut otettua kuvia täälläoloaikana siitä miten monessa eri järjestyksessä huonekalut ovatkaan olleet kaikenkaikkiaan: tämäkin pieni huone on kokenut muutoksia varmaan 4-5 kertaa puhumattakaan makuuhuoneesta! Sieltä voisinkin ottaa kuvia seuraavaksi!


Nuken kehto on haettu myös vintiltä ja sekös olikin mieluisa yllätys! Sängystä sen verran, että ihana facekaverini vinkkasi, että heillä olisi tulossa myyntiin ihan meidän näköinen sänky pois uuden tieltä ja heti kuvat nähtyäni olin ihan myyty! Sängyn pohjasta puuttuu yksi lankku ja jalkopään viilut vähän  irvistää, mutta kyllä sen kuntoon saa sitten jossain vaiheessa kun tulee tarvis!


Vaalean puuvillamaton ostin kodin1:stä sellaisella -40% -kupongilla kun kaipasin huoneeseen jotain mattoa ettei siellä kaikuisi niin paljon ja huone on kuitenkin ollut melko tumma tumman lattian vuoksi. Tumma lattia varmaan jääkin tuollaiseksi, joten vaalea matto on pitkäikäinen hankinta! Hintakaan ei päätä huimannut, sillä normaali hintakin huiteli alle satasessa!

Kummallakaan tytöllä ei ole päiväpeittoa sängyssä, mutta nyt laitoin anopin hankkiman käsin tehdyn tilkkutäkin sängylle ja sen ollessa liian pieni jatkoin tilkkupeittoa uudella Kappahlin tilkkutäkillä.

Pulpetin edessä on neidin 1-vuotislahjaksi saama artekin pikku Myy -jakkara. Täytynee jossain vaiheessa miettiä sen tilalle jotain ihan selkänojallista tuolia kun pulpetti tulee oikeasti käyttöön.


Jokaisella pikku kodinhengettärellä pitää tietenkin olla oma leikkikeittiö! Himoitsin aluksi (minäkö?) sellaista fiftarityylistä, puista ja vaaleanpunaista keittiötä, mutta päädyin kuitenkin tähän IKEA:n malliin, sillä se söpömpi oli jotenkin niin halvan tuntuinen. Tästä keittiöstä olen nähnyt hienoja tuunauskuvia (mm. http://kideblogi.fi/andsomethingdaily/2014/07/23/tuunattu-ikea-duktig-leikkikeittio/) joten tämä keittiö oli kuitenkin järkevin hankinta. Tässä on myös kiva hinta ja jalat saa korkeammiksi lapsen kasvaessa, joten keittiö on varmasti pitkäikäinen sekin! Keittiön päällä on ystäväni piirtämä muumitaulu, jonka saimme lahjaksi parisen vuotta sitten; se on ihana!


Vaatekaappeja on kyllä niin ihana määrä, mutta nämä tämän huoneen kaapit ei oikein tahdo pysyä kiinni? En tiedä mikä niissä on, mutta toisaalta ei tämä ominaisuus vielä ole päässyt kunnolla ärsyttämään, eli sille varmaan tehdään jotain sitten kun se alkaa nyppiä oikein kunnolla... Vaatekaapin ovenkahvoissa roikkuu pari mekkoihanuutta! Oven edessä oleva pikku Myy -matto tuli aikanaan esikoisen ristiäislahjaksi anopilta ja appiukolta ja se on ollut neidille todella mieleinen: ei ehkä natsaa värimaailmaan, mutta tyttö tykkää!


Rakastan tuota näkymää makuuhuoneiden puoleisista ikkunoista! Kuusiaita, jonka väleistä siivilöityy auringonvalo kauniisti ja aidan raoista näkyy vain peltoa!


Pompom-rykelmät eivät ole vielä kyllästyttäneet todellakaan: ne tuovat ihanaa leikkisyyttä ja tyttömäisyyttä huoneisiin! Yksi tuhottomasti heiluva leikkijä onkin kuvan sivussa!


Viime silauksen tuo prinsessan kruunu sängyn reunalla!<3

6 kommenttia

  1. Piste iin päälle toi kruunu tossa sängyn reunalla! Ihana huone <3 Toi uus vaalea iso matto tekee kyllä paljon huoneelle, on paljon valoisampi ja tilavamman tuntunen :)

    VastaaPoista
  2. kommentti ei tainnutkaan tulla, laitan kuitenkin blogini os. sanosekukkasin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Eli uudestaan. Moi tästä naapurista, hienoja kuvia kesäkuusta joulukuuhun, kova urakka teillä on ollut, mutta hienoa ja kaunista tulee.Minulla on ollut blogi jo 5 vuotta, saa käydä katselemassa pihapiirin lintu, orava, ja perhos kuvia, ynm. ynm...ja kommenttia saa laittaa ja lukijaksikin tulla.

    VastaaPoista
  4. Tulenkin kurkkaamaan heti!:) heh, juorut näköjään liikkuu koskien blogia kun aquazumbassa joku tuli suihkussa kyselemään mun blogin osoitetta!

    VastaaPoista
  5. Niin se on näin pienellä paikkakunnalla, mutta en kerro eteenpäin.! *Me paistettiin jo pieni kinkku, on se hyvää tuo sian takamus Turun sinapin ja oma tekosen kotikaljan kanssa.

    VastaaPoista
  6. juu, ei se haittaa vaikka kerrot!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.