Makuuhuone paria juttua vaille VALMIS!

maanantai 19. tammikuuta 2015

Jeejeejee! Nyt se alkaa jo näyttää kotoisalta makuuhuoneelta! Uskomatonta! Niin kauan makuuhuone oli vain tavaransäilytyspaikka ja synkkä ja kämänen loukko, mutta nyt se alkaa olemaan jo tunnelmaltaan sellainen kuin toivoinkin sen olevan!

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta: täällä on touhuttu kuopuksen 1-vuotisbileiden kimpussa joita vietettiin lauantaina ja sunnuntaina: tohinaa on riittänyt kun ollaan koitettu saada kämppää taas kuosiin ja leivonaurakka on vienyt oman osansa. Onneksi saimme tänne pikkuneidin (en suostu vielä sanomaan taapero, en en en!!!) kummitädin avuksi torstaina niin saimme rauhassa siivotuksi! Lasten nukkumaanmenot ovat olleet melkoista vääntöä ja härdelliä nyt lähiaikoina ja voimat ja jaksaminen ei oikein ole tahtonut riittää kaikkeen touhuamiseen nukutusrumban jälkeen... Kuopuksen kuuden viikon unijakso on siis totisesti päättynyt, sillä nyt hän aikoo ilmeisesti olla kokonaan nukkumatta! Pitemmittä puheitta kuvien kimppuun, sillä on pakko tehdä vielä vähän hommia ja mennä nukkumaan, jotta huomenna jaksaa taas tehdä lisää hommia: projektia pukkaa!

Siirsimme vanhemman neidin huoneesta tuon ruskean pöllövedinlipaston makuuhuoneeseen tasapainottamaan kaikkea valkoisuutta, ja kannoimme valkoisen bestå -senkin neidin huoneeseen tasapainottamaan sitten taas ruskeaa lattiaa. Rippilahjaksi saamani kapioarkku sai tulla sen viereen seinälle: siellä säilytämme vuodevaatteita, kuten kuuluukin!


Siellä se ikean kahdeksan euron rekki nyt nököttää! Harmillisesti jouduin juuri vaihtamaan ne Hay:n soft-henkarit puisiin ennen kuvien ottamista kun laitoimme ne eteiseen jotta vieraiden takeille riittää henkareita...


Kellokin eksyi seinälle puolen vuoden odottelun jälkeen ja kaivelin valokuvia esille ja muutakin somistetta kun tuntui niin kolkolta kun missään ei ollut mitään... Kamalan vaikeaa vain miettiä mitä reikiä lyö mihinkin seinälle kun kaikki tuntuu niin lopulliselta! Kellon paikkaakin mietimme urakalla, mutta päädyimme tähän seinään, sillä siitä on mahdollisuuksia nähdä jotain tässä parhaiten kun eteisestä osuu myös valoa tälle seinälle...


Sain vihdoin myös tyhjennettyä noiden yöpöytien sisällön, jolloinka ne pääsevät paremmin oikeuksiinsa! Matto on ryppyinen pesun jäljiltä: sen vuoksi tämä kuvaaminenkin on kestänyt, sillä pesu on ottanut aikansa. Koirat rakkaat olivat käyneet senkin ruikkimassa... Nyt on nuorempi koira sitten kastroitu, joten saa merkkailut toivottavasti riittää!


Taideteos on muuttanut singerin perässä toiselle seinälle, jossa se asustaa nyt vitriinikokoelman kanssa. Osa vitriineistä asustelee Kylpyhuoneessa, mutta tässä on tyttöjen tukkajutut ja minun juhlakorujani. Mietin, että olisi kiva löytää tuohon seinälle joku upea peili, jotta tuohon nurkkaan saisi sellaisen oikein tyttöjen nurkkauksen ja kampauspöytämäisen fiiliksen! Täydellistä peiliä odotellessa siis!


Tässä on tämä uutukainen joka on kerännyt ihailevia huokauksia vierailta: ystävältäni lainassa oleva ihana senkki! Se suorastaan kutsui päälleen tuollaista romanttisentapaista somistetta: valokuvia krumeluureissa kehyksissä, neitien hopeiset kastekehykset ja ne partyliten mercury- kynttilänjalat! Löysinpä vintiltä vielä yhden käyttämättömän pilarikynttilänkin noiden LED-kynttilöiden joukkoon niin saadaan ihanaa tunnelmaa!


...ja miten pidänkään tuosta järkälemäisestä sängystä?! Se on vain ihan mahtava: ihanaa istahtaa sängylle ilman että pitää rojahtaa lähes maan tasalle, kun vanha sänky oli todella matala. Ja olimme täällä toki vamaan kuukauden nukkumassa jyskin ilmapatjalla: se vasta kamala olikin!


Tuohon tulee sitten se liukuovikaapisto: nyt siinä pitää paikkaa koirien uusi NaNi -peti: ihanan minimalistinen ja koirienkin mielestä ihan paras mukavuudessaan! Kenkähylly varmaan jääkin tuohon, mutta pitänee valikoida siihen hiukan kauniimpia kenkiä esille...


Ylitsepursuava naulakko on edelleen yhtä täynnä ja liukuovet odottavat laittajaansa... Onko jo parempi sisustus?









4 kommenttia

  1. Rakastuin tohon teijän makkariin <3 Eikä noi mercuryt oo ikinä näyttäny noin hyvältä ku tuolla! Sul on hyvät visiot sisustuksen suhteen :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää. Meinasin juuri kysyä että missä teillä säilytetään vaatteita, mutta hyvä kun niillekin on tulossa oma paikkansa. Minkä levyinen siitä on tulossa, koko seinä vai pienempi? Sinnehän voisi pistää paikan kengille. Odottelen lisää tälläisia kirjoituksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän vaatteet kyllä mahtuvat tuonne lastenhuoneiden kaappeihin, mutta esim. Siivousvälineet majailevat keskeneräisessä saunassa, eli kaappitilaa kyllä kaivataan lisää.... Kaappi tulee olemaan 2,7m plus seinä eli ei viel ihan koko seinää, mutta olen jo vähän tykästynyt kenkälaatikoihin sen verran että saatan jättää ne kuitenkin näkyviin!:) kiitos kommentistasi!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.