pikkuvessa DONE!

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Nyt se sitten on tapahtunut, nimittäin pikkuvessa  on kokonaan valmis! Pytyn kanssa tuli tosiaan ongelmia, mutta nyt nekin ongelmat ovat takanapäin ja vessa on vihdoin valmis! Kyllä sitä tuohon työmäärään nähden kauan tehtiinkin, mutta sanoisin, että siitä tuli kyllä jopa kivempi kuin olisin osannut ajatellakaan!

Nappasin vessasta pari kuvaa nopeasti, joissa näkyy nyt koko komeus! Tila on hankalan mallinen, sillä koko vessaa ei mitenkään saa kuvaan altaan, allaskaapin ja peilin jäädessä syvennykseen, mutta parissa kuvassa näkyykin sitten hyvin tuo pikku koppero!

Tuossa siis näkyy tuo uusi lamppuviritelmäni: lampunvarjostimen kehikko löytyi huonekalutori Hassiselta kahdella vaivaisella eurolla ja siihen ostin turkoosin lamppujohdon kaveriksi clasulta: edullinen ja huippukiva! Myös salin pöydällä majailleet stockmannin lasipurkit saivat muuttaa vessaan, sillä ne vain kuuluvat sinne muotoilunsa puolesta: toinen purkki sisältää varavessapaperirullan ja toisessa on suklaata! Poljinroskis on ostos sieltä huutokaupasta ja maksoi huimat 5 euroa! PiP studion käsipyyhkeet ostin sokokselta -20% alesta.


Tuo ihana, täydellinen peili tuli lainaan kaveriltani (siltä samalta jolta olemme ottaneet sijoitukseen sen makuuhuoneen ihanan lipaston!) ja se  sopii tilaan ihan täydellisesti ja istuu tyyliin kuin nakutettu!


Meillä on ollut melkoinen tuo viimeinen viikko tässä remppaprojektin parissa kun lauantaina vähän kuvailtiin kotia, joten nyt on takki melko tyhjä. Pidemmittä puheitta; hyvää yötä ja kuulemisiin!

6 kommenttia

  1. Mikä lehti se oli johon tulee se juttu ja kuvat teidän kodista ? ostaisin sen lehden sit.T.Naapuri, muutaman askeleen päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehee, siitä tulee varmasti lisätietoa kun se on ajankohtaista!;)

      Poista
  2. Innolla jään seurailemaan tätä teidän projektia :) aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viikonloppu olikin vauhdikas kerrassaan, joten en ole lainkaan ehtinyt tänne kommentoimaan, mutta KIITOS!!:)

      Poista
  3. Olen uusi jäsenesi. Ystävälläni on myös vanha kyläkoulu, jossa välillä vierailemme. Jäänpä innolla seuraamaan miten sisustaminen edistyy. Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan, lifestyleblogiin, jossa sisustusta, käsitöitä ja kosmetiikkakokeiluja: http://kristallikimara.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. kiitos!:) Minäpä kurkkaan myös sinun blogisi; kuulostaa houkuttelevalta!;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.